Anunturi proiecte/Evenimente Anunturi proiecte/Evenimente

Înapoi

Centre de zi pentru 500 de copii

La începtul lunii vă povesteam de cele 3 centre pentru copii inaugurate în capitală cu sprijinul granturilor SEE 2009-2014.

Ele fac parte dintr-un program mai amplu, care a inclus 14 centre de zi, construite la nivelul întregii țări. Fie că au fost construite de la zero, fie că au fost reabilitate și/sau extinse, mare parte dintre clădiri fiind readuse la viață, acestea oferă azi pentru 500 de copii din Reghin, Seini, Orșova, Vrancea, Baicoi, Iași, București, Baia Mare, Caraș-Severin, Tulcea și Târnăveni servicii de educație timpurie la standarde moderne.

Copiii beneficiază din acest an de activități de dezvoltare a deprinderilor și a abilitaților, educație incluzivă, servicii sociale, asistență medicală și activități recreative. Centrele și-au propus să dezvolte inclusiv activități de consiliere pentru parinții în educația copiilor, dezvoltarea abilităților parentale și realizarea unui echilibru între viața profesională și viața de familie.

Povestea fiecarui centru în parte este spusă la acest link dedicat:
http://www.ro11gender.ro/RO

Proiecte finanțate în cadrul Programului Ro11 "Promovarea egalității de gen și a echilibrului între viața profesională și cea personală"

 

Data: 30 mai 2017