Anunturi proiecte/Evenimente Anunturi proiecte/Evenimente

Înapoi

Se lansează Programul „Dezvoltarea afacerilor, inovare și IMM” în cadrul Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021

Innovation Norway, în calitate de Operator de Fond, lansează Programul „Dezvoltarea afacerilor, inovare și IMM", precum și primul apel de proiecte din cadrul acestuia.

Programul, cu un buget alocat de 45 milioane Euro, finanțează inițiative pentru creșterea competitivității și rentabilității întreprinderilor din România, cu accent pe inovare în domeniul serviciilor și proceselor tehnologice.

Mai mult, programul va susține și încuraja cooperarea durabilă între organizații din România, Norvegia, Islanda și Liechtenstein, bazată pe dezvoltarea afacerilor și inovare.

Apelul lansat astăzi, 24 mai 2018, beneficiază de o alocare de 21.083.334 Euro și se adresează companiilor private, precum și ONG-urilor cu activitate economică, pentru dezvoltarea de proiecte în sectoarele prioritare inovare verde în industrie, tehnologia informației și comunicației (ICT) și dezvoltarea durabilă a sectorului marin şi maritim (Blue Growth).

Toate informațiile privind acest program și apel sunt disponibile pe website-ul www.innovationnorway.no/roinnovation.

Evenimentul de lansare organizat astăzi la București, cu participarea reprezentanților Innovation Norway, Ambasadei Norvegiei la București, Ministerului Fondurilor Europene, autorităților publice române, Camerei de comerț norvegiano-română și ai mediului de afaceri, poate fi urmărit și live pe internet pe pagina www.innovationnorway.no/roinnovation.

 

Data: 24 mai 2018