Apeluri de proiecte Apeluri de proiecte

Înapoi

Administrația Fondului pentru Mediu anunță prelungirea sesiunii de depunere a dosarelor de finanțare pentru Programul RONDINE

Administrația Fondului pentru Mediu, în calitate de Operator al Programului "RO06 Energie regenerabilă"- RONDINE, anunţă prelungirea sesiunii de depunere a dosarelor de finanțare până la data de 27 mai 2014, ora 16:30.

Pentru componenta hidroelectrică, solicitanţii eligibili sunt operatorii economici privați sau de stat, iar pentru componenta geotermală solicitanții eligibili sunt operatorii economici privați sau de stat și unităţile administrativ-teritoriale.

Pentru operatorii economici se acordă finanțare în cuantum de maxim 50% din valoarea totală eligibilă a proiectului, iar pentru Regiunea Bucureşti-Ilfov, se acordă maximum 40% din valoarea totală eligibilă a proiectului.

Pentru unitățile administrativ-teritoriale de pe întreg teritoriul României, se acordă până la 100% din valoarea totală eligibilă a proiectului.

Ghidul solicitanților și documentația necesară depunerii cererilor de finanțare sunt publicate pe site-ul www.rondine.ro (http://www.rondine.ro/ghid-solicitanti-martie/) și www.afm.ro.

Comunicat prelungire sesiune_14 mai 2014.doc