Anunturi proiecte/Evenimente Anunturi proiecte/Evenimente

Înapoi

Anunţ privind publicarea spre consultare publică a Ghidului solicitantului pentru Apelul 4 - Consolidarea antreprenoriatului cultural și Dezvoltarea publicului din cadrul Programului RO-CULTURA

Ministerul Culturii și Identității Naționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, în calitate de Operator al Programului RO-CULTURA, finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021, publică în consultare Ghidul solicitantului și anexele aferente pentru Apelul 4 - Consolidarea antreprenoriatului cultural și Dezvoltarea publicului.

Obiectivul prezentului apel de proiecte vizează sprijinirea sectoarelor culturale și creative prin consolidarea antreprenoriatului cultural, dezvoltarea publicului și întărirea cooperării culturale și a schimbului cultural între Statele Donatoare și România.

 

În acest sens, vă rugăm să completați Formularul de propuneri privind Ghidul solicitantului și anexele aferente și să îl transmiteți la adresa de e-mail office@ro-cultura.ro, până la data de 7 octombrie 2018.

Ghidul solicitantului și anexele aferente pentru Apelul 4 - Consolidarea antreprenoriatului cultural și Dezvoltarea publicului sunt disponibile aici: https://www.ro-cultura.ro/consultare-publica